10 Nature & Culture Trails

Photo: Brønderslev Erhverv & Turisme

The opportunities for hiking are many, and we give you an overview of the many hiking trails in Brønderslev. They will take you through areas of forest, alongside creeks and coast, over hills, valleys and right into the heart of beautiful Vendsyssel.

Just remember your best shoes!

Se folderen med de 10 Formidlingsruter

 

Projekt Formidlingsruter

Projekt Formidlingsruter har til formål at forbedre naturglade gæster og turisters oplevelse i vores smukke natur - som du netop får en enestående mulighed opdage på disse 10 unikke stier.  De 10 stier prydes med nye, innovative skilteløsninger, som formidler det unikke naturområdes dyre- og planteliv, lokale historie, kultur og geologi. Her kan du også få idéer til selv at gå på opdagelse og se, hvad du kan finde i naturens skatkammer.

Skiltene giver dig samtidig et overskueligt indtryk af stiens forløb. Se, om du kan finde de "oplevelsesrammer", som står rundt om i landskabet langs flere af stierne. Hop ind i rammen og tag et billede af din makker - eller måske en selfie - og du har dermed et ægte Insta-moment i ramme med et malerisk landskab i baggrunden.

Projektet er et samarbejde mellem Brønderslev Erhverv & Turisme og Brønderslev Kommune. Projektet er støttet af LAG Nord, Friluftsrådet og Brønderslev Kommune.

OBS ifht. Grindsted Plantage:

Grindsted Plantage er pt. i proces med et andet projekt, som bl.a. skal give muligheden for etablering af en ny aftale om vedligeholdelse og et nyt mountainbikespor. Dette forsinker desværre projekt Formidlingsruters arbejde i netop Grindsted Plantage. Men vi tror på, at det i sidste ende kun gør resultatet ENDNU bedre.

List
Map